19 Kasım 2014 Çarşamba

Bayanlar Bacaklarınızı Uzun Göstermenin Yolları

1. Sade renkler tercih edin
Bacaklarınız kısa ise renk paletini sade tutmanız gerekir. Çok renkli parçalar tercih ettiğinizde vücudunuzu parçalara bölersiniz bacaklarınızın kısa olduğunu ortaya çıkarırsınız. Sade renkler bütünlük sağlar ve dikkatini bacak boyunuzdan uzaklaştırır.

2. Etek boyunu kısa tutun
Uzun etekler bacaklarınızı daha da kısa gösterecektir. Mini etekleri tercih etmenizi öneririz. Mini eteklerin uygun olmadığı yerlerde dizin hemen altında biten etekleri seçebilirsiniz. Ancak asla daha uzun olmamalıdır.

3. Bilekten bantlı ayakkabılar giymeyin
Bileğinden bantlı ayakkabılar bacağınızı böler ve olduğundan da kısa gösterir. Bant olmadığında bacağınız ayakkabının ucuna kadar devam ediyor gibi görünür ve bacaklarınızı uzun gösterir.

4. Topuklular hayat kurtarır
Topuklu ayakkabılar bacak boyu kısa olanlar için adeta bir kurtarıcıdır. Topuklu giydiğinizi saklamak istiyorsanız ayakkabılarınızı kapatacak geniş paçalı pantolonlar da tercih edebilirsiniz.

5. Yüksek belli pantolonlar
Etek ve pantolonlarda düşük belli giydiğinizde bacaklarınız olduğundan da kısa görünür. Yüksek belli pantolonlar sizi daha uzun gösterir.


6. Dar pantolonlardan uzun durun

Dar pantolonlar vücudunuza yapışacağından kalçanızın nerede bitip bacağınızın nerede başladığını ortaya çıkarır. Boru paça pantolonlar bu konuda yardımcınız olacaktır.

7. Maksi elbiseler serbest!
Maksi elbiseler sizi zarif ve uzun gösterir. Dikkat etmeniz gereken tek nokta etek kısmının yerlerde sürünmemesini sağlamaktır.

Share it Please

Blogcu28

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

1 yorum:

  1. Garman'dan hilari, 8 yıl önce çocuğum olmadan evlendim, çaresizce bir çözüm arıyordum çünkü doktor hamile kalamayacağımı söyledi ama bir arkadaşım beni Dr white adında bir büyü tekerine yönlendirdi ve ona sorunlarımı anlattı ve 12 gün içinde her şeyin yoluna gireceğine söz verdi, bana bazı talimatlar verdi ve hepsini mükemmel yaptım, test için hastaneye gittim ve 1 haftalık hamile olduğumu doğruladılar ve şimdi hamileyim. benim güzel oğlum ve benim de şu an bir hamileliğim daha var, hepinize teşekkür ederim Dr white, her türlü çözüm için onunla iletişime geçin, en iyisi ve çok doğru söylüyor wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp:+17168691327

    YanıtlaSil

Bu Konulara Göz Atın

Resim Galeri 1

Resim Galeri 1
Amatörler

Resim Galeri 2

Resim Galeri 2
Erotik Ev Hanımları
Copyright @ 2013 Kadınlar İçin Sağlık Güzellik Cinsellik Portalı. Designed by Templateism | Love for The Globe Press